Changsha Zhuo Cheng transmission equipment technology CO.,LTD

Nyheder

Faktorer til stigende temperatur i planetreduktionsgear
Slip tid: 2020-09-18 14:56:22  Hits: 9

      Planetary reducer er et industriprodukt med en bred vifte af anvendelser, som kan reducere hydraulikmotorens hastighed og samtidig øge outputmomentet. Planetreduktionen kan bruges som en understøttende komponent i industrier såsom løft, udgravning, transport og konstruktion. Så hvad er de faktorer, der påvirker geartemperaturstigningen i den daglige drift?

Fire faktorer, der forårsager temperaturstigningen af ​​planetarisk gearolie:

        1. Viskositeten af ​​den valgte gearolie er for stor og forårsager vanskeligheder med varmeafledning. Da olien med høj viskositet har en lavere varmeoverførselseffekt, vil olien med lavere viskositet øge temperaturen markant. Derfor, i tilfælde af valg af et passende belastningsniveau, skal gearolie med lav viskositet vælges så vidt muligt.

        2. For den nyinstallerede gearkasse er udstyret endnu ikke kommet ind i det normale slidtrin på grund af behovet for en vis mængde kørselstid, og slitage er stort, hvilket får temperaturen til planetarisk reduktionsstigning til at stige. Denne temperaturstigning er et nødvendigt trin til normal drift af udstyret. Derfor er den første olieskiftperiode i den nye gearkasse kortere, og det vaskede slibemiddel tages ud gennem olieskiftet.

        3. For meget olie og højt oliestand vil påvirke den normale varmeafledning af planetarisk reduktionsudstyr. Bemærk: For meget eller for lidt brændstof vil påvirke varmeafledningseffekten.

        4. Gearkassen til den planetariske reduktion er overbelastet, oliefilmen er brudt, og der er en tendens til at blive slidt og svigte. Friktion og slid mellem gearpar er stor, hvilket får temperaturen på tandoverfladen til at stige. Olier med passende viskositetsgrad eller passende belastningsgrad skal vælges i henhold til belastningsforholdene. For eksempel er valget af gearolier med ekstremt tryk og olier med høj viskositet godt til smøring, men har samtidig den negative effekt af dårlig varmeafledning.


Tidligere: No

Næste: Konkurrencen i reduceringsindustr...